Advent u Zelini

Advent u Zelini

Splet događanja koja na području grada priređuju udruge i institucije te predstavljaju svakodnevni sadržaj u središtu mjesta. Turistička zajednica osmislila je sadržaje koji su u Gradu stvorili prigodan ugođaj tokom prosinca. Sadržaj uključuje kućicu Djeda Božićnjaka, animaciju djece i prolaznika, slikanje s Djedom Božićnjakom, postavljanje drvenih kućica, prezentaciju i prodaju unikatnih i zanimljivih suvenira i božićnih ukrasa, jednostavnu ugostiteljsku ponudu, svakodnevne aktivnosti, moguće kreativne radionice, organizirane dolaske vrtićke i školske djece te pozornica za večernje nastupe. Uz raznovrstan i bogat božićni program, u sklopu Adventa u Zelini održava se i doček Nove godine na trgu. Posebnu pažnju privlači dolazak Djeda Božićnjaka na motoru koji dijeli poklone djeci te paljenje adventskih svijeća nakon nedjeljne mise na velikom vijencu postavljenog na trgu.

Organizator: TZG Sv. Ivan Zelina

Suorganizatori: Moto i off road club Sv. Ivan Zelina, Udruga „Srce“, OŠ Dragutin Domjanić, OŠ Ksaver Šandor Đalski, Pučko otvoreno učilište, Pjevački zbor umirovljenika, crkva Sv. Ivana Krstitelja, Gradska knjižnica Zelina, Muzej Zelina

Više u ovoj kategoriji: « Winter party

Kontakt

  • Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sv. Ivan Zelina, HR
  • +385 1 2061 808
  • OIB: 60155307304

Radno vrijeme

PON-PET

07:00 - 15:00 h

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.