GPX karta:

Download as GPX file

Distance: kilometer
Total time:
Total speed: km per hour
Elevation (min): meter
Elevation (max): meter

Enduro trail 

Ovo iskustvo je namijenjeno iskusnim i odvažnim biciklistima,  koji uživaju u adrenalinskom iskustvu vožnje biciklom na koju možda niste navikli u svojim gradskim staništima.

Biciklistički klub „Bregdown“ uređuje biciklističke downhill staze na Kladeščici. Ljubitelji adrenalina mogu se upustiti u ekstremnu vožnju kroz uređenu šumsku stazu punu  uzbudljivih zavoja, uskih prolaza i visokih skakaonica.

Život je jedan, ali doživljaja na Kladeščici može biti tisuću, slobodno ih iskušajte na dva kotača u ovoj ludoj vožnji! Ili da vam citiramo iskusne ciklo borce koji su testirali ovu rutu: " Gledano iz perspektive nekoga tko svakodnevno ne boravi na sličnim stazama već većinu vremena provodi na XC ili cestovnom biciklu, radi se o poprilično dugom spustu. Spustu koji će svaki put iznova mamiti osmijeh! Jednak osmijeh izmamit će vam i činjenica da će vam za uspon i spust, zajedno s ukrcajem i iskrcajem, trebati nešto malo više od 30 minuta! Što se tiče staze „Bregdown“ ekipa odradila je i još uvijek posao odrađuje vrhunski. Iz aviona je vidljiva emocija s kojom govore ali i brinu o svojoj stazi, kombi vozilu, prikolici, rampi, bentovima, skokovima, mostiću. U Hrvatskoj, barem što se tiče ovakvog tipa staze, nemamo puno sličnih primjera."

Kontakt:

Biciklistički klub BREGDOWN

Ivana Žigrovića Pretočkog 23

M:098/950-1562

Mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt

  • Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sv. Ivan Zelina, HR
  • +385 1 2061 808
  • OIB: 60155307304

Radno vrijeme

PON-PET

07:00 - 15:00 h

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.